KOTISIVUT YRITYKSELLE

PRIMASAN WEBDESIGN

"Löydy asiakkaillesi, ei pelkästään puhelinmyyjille"

Pyydä tarjous heti tänään!
Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.

KOTISIVUT YRITYKSELLE

kotisivut-yritykselle

Kotisivut on nykypäivänä jokaiselle yritykselle välttämätön osa asiakaspalvelua. Kotisivut luovat yrityksestä mielikuvan ja toimivat yrityksen käyntikorttina internetissä.
Emme varmasti ole halvin vaihtoehto, emme myöskään kallein, mutta meiltä tulevat nettisivusi ovat taatusti joka euron arvoiset. Kun haluat näyttää hyvältä ja löytyä asiakkaille, vieläpä sopivaan hintaan, valintasi on Primasan kotisivut..

LAADUKKAAT WORDPRESS KOTISIVUT YRITYKSELLESI

Kotisivut on nykypäivänä jokaiselle yritykselle välttämätön osa asiakaspalvelua. Asiakkaat etsivät palveluita, sekä tuotteita internetistä ja sitä kautta ottavat palvelun tarjoajaan yhteyttä. Kotisivujen luonti aloitetaan kartoittamalla nykytilanne, asiakaskunta ja tavoitteet. Kartoituksen perusteella luomme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin oikeanlaiset sivut.

Laadukkaat kotisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, herättää kohderyhmän kiinnostuksen ja erottaa sinut kilpailijoista. Rakennamme kotisivut niin, että kävijä löytää etsimänsä helposti ja nopeasti.

Yrityksen yksi suurimmista haasteista on löytää potentiaalinen asiakas, eli prospekti. Asiakas ei löydä haluamaansa palveluntarjoajaa ja yritys ei tavoita verkossa kaikkia potentiaalisia asiakkaitaan. Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta. Asiakkaan on löydettävä sivuillesi, kun etsii palveluita netistä.

KOTISIVUT YRITYKSELLE, ISO OSA ASIAKASPALVELUA

Kotisivut ovat iso osa asiakaspalvelua! Yrittäjä tarvitsee unta, mutta kotisivut ja mainossivut eivät nuku koskaan. Kotisivut ovat esillä ja palvelevat silloinkin kun sinä nukut.

Jos yritykselläsi ei ole kotisivuja lainkaan, tai ne ovat 90-luvulta, tai teit itse ja säästit ja sen myös näkee, tai eivät löydy hakukoneissa, nyt on korkea aika tilata toimivat, tyylikkäät, edulliset kotisivut yrityksellesi.

Suunnittelemamme verkkosivut ovat  responsiiviset, nykypäivän laitteilla toimivat WordPress kotisivut, joilla kävijä löytää etsimänsä helposti ja nopeasti.

KOTISIVUT OVAT YRITYKSESI KÄYNTIKORTTI

Kotisivut yritykselle ovat käyntikortti internetissä. Laadukkaat kotisivut vahvistavat mielikuvaa yrityksestäsi. Olet varmasti itsekin joskus etsinyt internetistä palveluita, kun kaverilta kuulit, että joku kaupungissasi tekee jotain mitä tarvitset, mutta et millään löydä tietoja netistä. Millainen mielikuva tästä yrityksestä jää?

MISTÄ ALOITETAAN?

Teemme yrityksille kotisivuja "avaimet käteen" -periaatteella, mutta tässä muutamia asioita, joita olisi hyvä miettiä etukäteen

 • kohderyhmä, keitä ovat asiakkaasi
 • kotisivun tavoitteet, mitä sivulla halutaan kertoa ja mitä sillä halutaan  saavuttaa
 • kuinka laajat sivut, riittääkö ns. Onepage -sivut, vai tarvitaanko monisivuinen kotisivu
 • suunnitellanko samalla yritykselle logo
 • budjetti

KOTISIVUN LUONNIN VAIHEET

Kotisivujen vaiheet:

 • alkukartoitus
 • tarjous
 • suunnittelu
 • toteutus
 • luonnokset tarkasteltavaksi ja kommentoitavaksi
 • ylläpito

MITÄ KOTISIVUT MAKSAVAT?

Kotisivujen hinta määräytyy sivujen työmäärän, eli laajuuden mukaan. Yksinkertaiset peruskotisivut 590€ + alv 24%. Keskimäärin yhden välilehden hinta on 200€ + alv.

Alkukartoituksen jälkeen teemme asiakkaalle tarjouksen.

KOTISIVUT-YRITYKSELLE-Mainostoimisto Primasan Paimio

OSOITE

Vistantie 38D, 21530 Paimio